lördag 23 november 2019

De svarta tornen - recension nummer två!

Nu har ännu en bokbloggare skrivit ihop en recension på min senaste bok De svarta tornen. Ni kan läsa hela recensionen här. Denna bloggare har jag inte tidigare skickat recensionsexemplar till. Jag hittade henne när jag övervägde att köpa en bok på nätet och hittade en länk till hennes blogg. Där framgick det dels att hon gillar fantasy som ligger nära verkligheten, dels att hon är lite äldre. Bådadera tyckte jag verkade lovande eftersom tre av fyra huvudpersoner i denna bok är rätt gamla. Och alla mina böcker ligger nära verkligheten.

Jag citerar ett par utvalda meningar som jag tycker extra mycket om:
Författaren har också verkligen lyckats med att beskriva just det där att även om man uppnått mogen ålder så är känslan av förälskelse, pirret i magen samma som för yngre personer men att man i det stora hela ser verkligheten på ett mer nyktert och realistiskt sätt som gör att lite motgångar inte betyder att världen går under.

Och så denna:
Det är nästan svårt att rada upp det jag tycker om i den här boken för det är så mycket, jag kan bara säga att den här boken passade perfekt för mig. Den här typen av fantasy kan jag nog läsa hur mycket som helst av, det är en perfekt blandning av äventyr, spänning, humor och romantik. Jag vill definitivt läsa fler böcker av den här författaren!

Avslutar med en bild från Kronobergs bokmässa, där jag har varit idag. Sålde inte så mycket men hade väldigt trevliga grannar att småprata med under de sex timmar mässan varade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar