måndag 24 augusti 2015

När man som bäst behöver det!

Ibland får man positiva kommentarer när man som minst väntar sig det. Som ikväll, när jag hittar en ny kommentar till min bok Porten på bloggen. En manlig läsare/lyssnare skriver så här på fliken Omdömen:
Hej lyssnat på första delen av Porten. Måste säga det att jag fastnade på en gång och sträck lyssnade. Det blev helt plötsligt kul att cykla på jobbet och man försökte ta omvägar för att få lyssna längre. Fortsätt att skriva :-) 

En stilla glädje sprider sig långsamt inom mig och mungiporna drar sig uppåt. Just vad jag behövde känner jag! Det är sådant här som ger mig en energikick att fortsätta. Sedan kan man ju påstå hur mycket som helst att man skriver för sin egen skull, att man egentligen struntar i om det trycks eller inte. Det är ändå fantastiskt roligt att bli uppskattad!

 Nu fortsätter jag med dubbel energi med att slutredigera trean. Den har nu fått en titel: "Skogsvärlden". Så får det bli. Inte genialt men låter som fantasy. (Eller så möjligen "Skogsfolket" ...) Och min dotter Caroline är på gång med omslaget. Vi har suttit lite fast där eftersom jag hade en rätt klar idé på hur jag ville ha det. Men det visar sig bli för svårt och även för ... trist tror jag. För dova färger. Så nu släpper jag på det och ger Caroline fria händer med ett helt annat förslag som hon själv har gjort. Tror det blir riktigt snyggt!


Någon gång kanske jag skriver en bokserie som får himmelsbilder som tema på omslagen...
Men den nuvarande får hålla sig till skog och träd.

1 kommentar:

  1. Min egen kommentar: Har ändrat mig angående titeln. Efter omröstning i min testläsargrupp vann förslaget "Kvinnan med silverhåret"...

    SvaraRadera