Mina böcker

När Seraf i början av 2021 gick över till att vara ett så kallat traditionellt bokförlag, fanns inte företagsekonomiska förutsättningar att ta över lagren av mina fyra första titlar. Därför är det enbart De svarta tornen som kan beställas via Bokus och Adlibris. Denna titel går inte att köpa direkt från mig. Övriga titlar går alltså istället enbart att köpa direkt från mig. Pris se nedan.
Läs mer på förlagets webbsida: Seraf förlag.

Kontakta mig gärna på: astridah54attgmail.com 
eller via Instagram där jag kallar mig astrid.w.ahlberg.
Det går förstås också att ringa eller skicka sms på 073 - 180 88 97.
Eller messa mig via Facebook.

Pris 120:- per titel inklusive frakt. För hela trilogin 300:- inklusive frakt.
Obs ange om du vill ha boken signerad! (Ingen extra kostnad för det.)


Porten
Första upplagan:
Vulkan, 2013
ISBN: 978-91-87507-48-9

Andra tryckningen:
Antares förlag, 2014
Tredje tryckningen:
Seraf förlag 2016
ISBN: 978-91-981864-0-6
Antal sidor: 660
Mjukband
Omslag: Maria Helena Stanke

Året då Miranda fyller tjugo, förändras hennes liv dramatiskt. Hennes trygga tillvaro som enda barnet till ett lantbrukarpar på vars gård hon arbetar som djurskötare, splittras utan återvändo.
Upptäckten av Porten – en öppning till en annan värld – medför att hon möter nya utmaningar och en rad av människor med helt andra levnadsvillkor och för henne oacceptabla värderingar.
Inte minst får hon uppleva att kärlek och förnuft inte följs åt.

Läs omdömen om Porten.Delad identitet

Antares förlag (numera Seraf förlag), 2014
ISBN: 978-91-981864-1-3
Antal sidor: 448
Mjukband
Omslag: Stella Veneris Design


Denna bok börjar som en direkt fortsättning på Porten, genom att avslöja vad som hände sedan... Men samtidigt utspelar sig ett annat drama, på en annan ö i världen på andra sidan Porten. Den lille pojken Teodor blir utsatt för ett grymt experiment som ger honom den felaktiga diagnosen personlighets-klyvning. Under sin kamp för att inte gå under beger han sig som ung man till Ön för att söka efter den enda person han tror kan rädda honom.

Läs prologen till Delad identitet.
Läs omdömen om Delad identitet.


Kvinnan med silverhåret
Antares förlag (numer Seraf förlag), 2015
ISBN: 978-91-981864-3-7
Antal sidor: 560
Mjukband
Omslag: Caroline Ahlberg

I denna bok får vi än en gång möta karaktärerna från Porten och Delad identitet, men nu tillkommer ett par nya huvudpersoner, extremt olika varandra. Alec är en ung flicka från vår egen värld. Hon har haft en tuff uppväxt och är van att klara sig själv. Ändå blir hon beroende av andras hjälp när katastrofen drabbar henne. Kvinnan Sherádme hamnar i Ö-världen av misstag. Hon har en mental egenhet som hon använder sig av. Frågan är om hon är vän eller fiende. Och var kommer hon ifrån? Men det finns fler som kommer få sina liv totalt förändrade efter mötet med Teodor och de andra.

Läs omdömen om Kvinnan med silverhåret.


Den tunna hinnan
Seraf förlag, 2016
ISBN: 978-91-981864-6-8
Antal sidor: 448
Mjukband
Omslag: Caroline Ahlberg

En ung flicka vaknar upp i mörker. Hon vet inte vem hon är. Inte var hon är. Inte vad som hänt henne. Snart inser hon att mörkret inte försvinner, att hon är blind.
I en annan verklighet blir den unge Maron tvungen att lämna sin far och sitt hem, gården på slätten. Han söker sig till Storskogen för att finna folket med samma fruktade mentala förmåga som han själv - de silverhåriga.
Leira kämpar för att leva upp till sin lärares krav. Som enda lärjunge till den gamla kvinnan Taimira, är hon den som en dag ska ta över rollen som Allas Moder. Men hennes varma känslor för den nye ledaren i byn distraherar henne.
Tre unga människors öden flätas samman tvärs igenom den tunna hinnan mellan världarna.

Läs omdömen om Den tunna hinnan.


De svarta tornen
Seraf förlag, 2019
ISBN: 978-91-88487-50-6
Antal sidor: 333
Mjukband
Omslag: Gabriella P. Kjeilen
Grafisk form: Caroline Hurtig

På en skogspromenad med hunden stöter Maria på en främmande man. Det oväntade mötet visar sig vara långt ifrån en slump. Vem är han? Och var kommer han ifrån? Främlingen säger sig ha gått vilse och behöver hjälp.

Maria upptäcker att det inte bara är i hennes böcker som oväntade äventyr och plötsliga faror dyker upp. Hon närmar sig sextio och tror att resten av hennes liv kommer att följa noga utstakade spår. Men det visar sig att mötet med främlingen bara är början på en serie av osannolika och ödesdigra händelser.

Läs omdömen om De svarta tornen på Skrivarlyan eller på Boklysten eller på Kim Kimselius blogg.